Even voorstellen…….

Mijn naam is Mary Castricum en ik ben sinds 2012 gediplomeerd pedicure.

U kunt voor vrijwel elk voetprobleem bij mij terecht medisch als cosmetisch.

Persoonlijke aandacht staat bij mij voorop! Ik neem de tijd voor u, zodat ik op basis van uw persoonlijke wensen een afgestemde behandeling kan geven. Als pedicure werk ik met moderne technieken en goede kwaliteitsproducten.

Zie bij behandelingen alle informatie wat ik voor u kan betekenen.

Zie bij producten de informatie met welke producten in werk in mijn salon.

Waarom naar de pedicure?

Een simpele eeltplek of likdoorn kan zo pijnlijk zijn dat men verkeerd gaat lopen en dit kan ook gevolgen hebben voor de rest van het lichaam. Daarom verdienen onze voeten alle aandacht en het liefst voordat er klachten zijn. We lopen in ons leven immers vele kilometers. Als mensen eenmaal hun voeten hebben laten verzorgen, willen ze niet anders meer en zijn ze fan! En goedverzorgde voeten en teennagels dragen zeker bij aan een stralend verzorgd uiterlijk! Als pedicure verzorg en behandel ik uw voeten. In het geval van mensen met diabetisch, reuma of risico voet heeft een pedicure ook een belangrijke preventieve functie.

Provoet

Als medisch pedicure ben ik met mijn vakdiploma aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Tevens werk ik naar de beroepscode van de voetverzorging. Dit houdt in dat ik ten alle tijden hygiënisch, veilig en milieubewust werk.