Behandelingen

Pedicure standaard behandeling

Tijdens deze behandeling worden de nagels en nagelomgeving verzorgd en eventuele problemen aan de voet behandeld.
Denk hierbij aan het verwijderen van eelt, kloven, likdoorns en ingroeiende nagel.

Tot slot worden de voeten verzorgd met een passende voetencrème. Wanneer er meer tijd nodig is kunnen we een vervolgafspraak maken of (indien mogelijk) de behandeltijd uitbreiden.

Medische pedicurebehandeling

Gelijk aan de standaard behandeling maar dan afgestemd  voor cliënten met diabetisch,- reuma, -oudere voet en voor cliënten met Parkinson en psoriaisis. Cliënten die chemotherapie krijgen moeten eerst met de behandelende arts overleggen wanneer behandeling mogelijk is.

Check uw polis voor eventuele vergoeding van uw zorgverzekering

Deelbehandeling

Alleen nagels knippen of likdoorn verwijderen of 1 eelt locatie verwijderen of ingroeiende nagel behandelen.

Nagelreparatie

Deze techniek wordt toegepast bij het repareren van mycosenagels, traumanagels, ingroeiende nagels, tunnelnagels, stootnagels en afgebroken nagels op de voeten

Nagelbeugeltechnieken

De nagelbeugeltechniek is een techniek die door de medisch pedicure wordt gebruikt om een verkeerde groei van de nagel te corrigeren door middel van het plaatsen van een nagelbeugel.

Een nagelbeugel is een beugel die wordt geplaatst op de nagel zelf. Met als doel dat de nagel weer normaal kan gaan groeien

Orthese

Een orthese wordt gemaakt om diverse drukplekken te ontlasten met name bij een likdoorn of hamerteen.

Drukvrijleggen dmv vilt

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Shellac

Shellac Is een unieke lak die je draagt als een nagellak maar veel langer blijft zitten en geeft een schitterende glans op uw nagels.
Doordat de gellak in lagen onder de led lamp uitgehard wordt heeft deze geen droogtijd nodig waardoor u gelijk schoenen of slippers kunt dragen. Gel blijft tot wel 4 á 6 weken mooi zitten. Er is een breed assortiment aan kleuren.